Fysio

Logo_Construction.jpg
Klik op het logo om naar de website te gaan!

Met trots mogen wij jullie vertellen dat Tweeslag een mooie samenwerking is aangegaan met Construction Fysiotherapie te Groningen.

Construction Fysiotherapie is de sport- en manuele fysiotherapiepraktijk voor alle beachvolleyballers van Tweeslag. Kijk voor hun website op https://constructionfysiotherapie.nl/. Bij blessures kunnen ze je snel en goed helpen weer gezond en fit op het zand te staan. Je kan ze bellen, appen (0642614062) of mailen (info@constructionfysiotherapie.nl) om een afspraak te maken. Naast sportfysiotherapie kan je er ook terecht voor manuele therapie, dry needling, taping en voor studiehouding gerelateerde (rug/nek)klachten. Wacht niet te lang en maak bij klachten snel een afspraak!

Er zal maandelijks een inloopuur zijn waarbij een medewerker van Construction op locatie bij ons langskomt zodat jij meteen informatie kunt krijgen over jouw klachten. We hebben het zelf al meegemaakt, maar Construction staat ook garant aan een stuk gezelligheid, dus ondanks je blessure zul je je er niet snel gaan vervelen.

Last but not least, er is een facebookpagina aangemaakt die je kunt vinden via https://www.facebook.com/tweeslagfysio‚Äč waarop allerlei informatie komt te staan, maar ook leuke feitjes en grappige stukken over de gekste sport/uitgaansblessures. Door de pagina te liken steun je Tweeslag ook nog eens en onder de eerste 100 likes verloten wij iets leuks!

Onze sponsoren