Seizoenen en tarieven

Een verenigingsjaar bij Tweeslag loopt van 1 september tot 31 augustus. Voor een heel jaar betaal je €15,00 aan basiscontributie, voor een halfjaar betaal je €10,00 aan basiscontributie. Naast basiscontributie betaal je inschrijfkosten voor de trainingsblokken waar je je voor opgeeft. 
Hierdoor kun je dus zelf beslissen of je geen, één of meerdere trainingsblokken mee wilt doen. Ieder Tweeslaglid (ook niet-trainend) dient in het bezit te zijn van een geldig ACLO-sportbewijs. Die zijn aan te schaffen via http://www.aclosport.nl.
 
De ACLO biedt de mogelijkheid om een 1st semester card of 2nd semester card aan te schaffen. Daarom is het bij Tweeslag ook mogelijk om een halfjaar lid te zijn, waarbij je voor een halfjaar €10,00 aan basiscontributie betaalt in plaats van €15,00 voor een heel jaar. Let er wel op dat je je op tijd afmeldt, anders wordt je lidmaatschap automatisch met een halfjaar verlengt. Meer informatie over het lidmaatschap en afmelden kan je vinden onder het kopje ‘’lidmaatschap > afmelden’’. 

Bij vragen kun je altijd mailen naar bestuur@tweeslag.nl.

Voorwaarden lidmaatschap G.S.B.V. Tweeslag:

  • Een Tweeslag lid is verplicht het lidmaatschap af te sluiten door een jaarlijkse of halfjaarlijkse basiscontributie van €15,00 of €10,00 te betalen.
  • Het jaarlijks lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus en zal aan het einde van deze periode automatisch verlengd worden met een halfjaar.
  • Wanneer een lid het lidmaatschap wilt opzeggen, dan dient dit een maand voor het einde van het lidmaatschap te worden doorgegeven aan de secretaris.
  • Ieder Tweeslaglid moet in het bezit zijn van een geactiveerde ACLO-kaart. Deze zijn aan te schaffen via http://www.aclosport.nl

Niet-trainend lid worden? Stuur een mailtje naar secretaris@tweeslag.nl!

Als niet-trainend lid kun je natuurlijk genieten van alle voordelen die Tweeslag haar leden te bieden heeft. Hieronder staan een aantal van deze voordelen opgesomd:

  • Volwaardig lid van de vereniging
  • Ledenprijs voor toernooien (€3,50 ipv €5,00)
  • Ledenprijs voor activiteiten
  • Toegang tot website voor o.a. aanmelden activiteiten
  • Ontvangen van Tweeslag-media als ’t Tweetje en de nieuwsbrief

Inschrijfkosten verschillende seizoenen

Een jaar bij Tweeslag is onderverdeeld in 4 verschillende trainingsblokken. Het jaar begint in september met Nazomeren, waarna het Winterblok, Zomerblok 1 en Zomerblok 2 volgen. Inschrijven kan via het tabblad 'Activiteiten', of klik hier.​

Door de afgelopen crisis is er onzekerheid ontstaan over de garantie dat een geheel trainingsseizoen door kan gaan. Daarom is er besloten om uit te gaan van een prijs per gegeven training in plaats van een vast bedrag zoals voorheen. 

Voor het blok Nazomeren is dat €3,50 per gegeven training. Wanneer er door veranderingen van beleid een stop gezet wordt op de trainingen hoef je dus ook niet voor die trainingen te betalen. Je betaalt uiteraard wel voor de trainingen waar je zelf bent ingedeeld maar afwezig bent.

Een jaar bij Tweeslag is onderverdeeld in 4 verschillende trainingsblokken. Het jaar begint in september met Nazomeren, waarna het Winterblok, Zomerblok 1 en Zomerblok 2 volgen. Inschrijven kan via het tabblad 'Activiteiten', of klik hier.

Trainingstijden

Doorgaans vinden de trainingen tussen 17:30 en 23:00 plaats. Bij het inschrijven voor een trainingsblok geef je aan op welke trainingstijden je beschikbaar bent. Per blok kunnen de trainingstijden enigzins verschillen.

 

Seizoenenentarievennazomeren.png
Seizoenenentarievenwinterblok.png
Seizoenenentarievenzomerblok1.png
Seizoenenentarievenzomerblok2.png

Onze sponsoren