Word jij onze nieuwe trainer?

Trainer worden bij onze mooie vereniging Tweeslag? Dat kan hier!

Wij als groeiende vereniging kunnen altijd alle extra hulp gebruiken van nieuwe trainers. Ook voor degene die van een andere vereniging komt is dit mogelijk. Hiervoor is uiteraard wel enige volleybal ervaring nodig en via het onderstaande formulier komen wij er achter wat jij ons kunt bieden. Daarnaast bekijken we ook wat we jou kunnen bieden! Training geven doe je natuurlijk niet voor niets en daarom bieden wij een schappelijke vergoeding per training (1,5 uur). De hoogte van deze vergoeding is gebaseerd op jouw ervaring en opleiding als trainer.

Er zijn bij ons verschillende blokken waarin het mogelijk is training te geven. Deze staan hieronder in een tabel. Het is niet verplicht om training te geven elk blok. Daarom vragen wij voorafgaand aan het blok wat je beschikbaarheid is.

2022 - 2023 Van Tot
Blok 1 September Januari
Blok 2 Februari Juni
Zomerblok Juli Augustus

Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent als trainer, neem gerust contact op met Melvin Miedema (Ledenmanager) +31 6 46347900 of ledenmanager@tweeslag.nl

Algemene informatie
BVT3 is een cursus waar je leert over het maken van trainingsplanningen en maak je kennis met verschillende inzichten over communicatie en mentale training. Je past ook de trainersleer en verschillende spelsystemen toe in de praktijk. Het zorgt voor een ontwikkeling van jou als trainer en het zal leiden tot een stijging in het schalensysteem.
Beschikbaarheid
When filling in your availability please make sure to check all the boxes in which you are available. If we have the opportunity to train after 20:00 (If the curfew is lifted) we wan't to know whether you'd be available. Some of the times overlap to each other due to training times with and without the curfew.
Overige Opmerkingen/Vragen

Onze sponsoren