Wordt jij onze nieuwe trainer?

Trainer worden bij onze mooie vereniging Tweeslag? Dat kan hier!

Wij als groeiende vereniging kunnen altijd alle extra hulp gebruiken van nieuwe trainers. Ook voor degene die van een andere vereniging komt is dit mogelijk. Hiervoor is uiteraard wel enige volleybal ervaring nodig en via het onderstaande formulier komen wij er achter wat jij ons kunt bieden. Daarnaast komen we er achter wat we jou kunnen bieden! Training geven doe je natuurlijk niet voor niets en daarom bieden wij een schappelijke vergoeding per training (1,5 uur).

Schaal Ervaring* Eis Vergoeding***
1 < 1 jaar ervaring Geen verdere eis 10
2 Minstens 1 jaar ervaring &/of curcus gevolgd van Tweeslag/BVT2 12,50
3 Minstens 2 jaar ervaring & curcus gevolgd van Tweeslag/BVT2 15
4 Minstens 1 jaar ervaring & BVT3 cursus & helpt met verzorgen Tweeslag trainersopleiding** 20

* Ervaring = ervaring als Tweeslag trainer. Kom jij van een andere vereniging, dan kan in overleg bepaald worden in welke schaal jij past. In het geval van een BVT4, VT3, VT4 cursus dient ook apart overlegd te worden wat de hoogte van de vergoeding wordt.
** Tweeslag trainersopleiding = Trainers helpen bij de opleiding van minder ervaren trainers binnen Tweeslag. Denk hierbij aan het verzorgen van de trainerscursussen of langsgaan bij trainingen om tips te geven.
*** Vergoeding per training = Vergoeding geldt voor een training + de voorbereiding. De standaard tijdsduur van een training is 1,5 uur. Voor trainingen van 2 uur wordt dit recht evenredig omgerekend.

Er zijn bij ons verschillende blokken waarin het mogelijk is training te geven. Deze staan hieronder in een tabel. Het is niet verplicht om training te geven elk blok. Daarom vragen wij voorafgaand aan het blok wat je beschikbaarheid is.

2021 - 2022 Van Tot
Nazomeren 6 september 10 oktober
Winterblok 18 oktober 20 maart
Zomerblok 1 28 maart 3 juli
Zomerblok 2 4 juli 7 augustus

Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent als trainer, neem gerust contact op met Daan Buiter (Ledenmanager) +31 6 40 42 95 81 of ledenmanager@tweeslag.nl

Algemene informatie
BVT3 is een cursus waar je leert over het maken van trainingsplanningen en maak je kennis met verschillende inzichten over communicatie en mentale training. Je past ook de trainersleer en verschillende spelsystemen toe in de praktijk. Het zorgt voor een ontwikkeling van jou als trainer en het zal leiden tot een stijging in het schalensysteem.
Beschikbaarheid
When filling in your availability please make sure to check all the boxes in which you are available. If we have the opportunity to train after 20:00 (If the curfew is lifted) we wan't to know whether you'd be available. Some of the times overlap to each other due to training times with and without the curfew.
Overige Opmerkingen/Vragen

Onze sponsoren