Nieuws

Word jij de nieuwe Commissaris Extern?

Word jij de nieuwe Commissaris Extern?

Hoi zanderige Tweeslaggers! Thomas hier!

Dit jaar ben ik de commissaris extern van onze mooie blauwe vereniging. Als commissaris extern ben je verantwoordelijk over al het contact met externe partijen, zoals sponsoren en de kledingleverancier. Daarnaast probeer jij natuurlijk jouw doel te behalen om Tweeslag aan nieuwe sponsoren te verbinden en daarbij leuke en interessante contracten op te bouwen, op deze manier ontwikkel jij een mooie samenwerking met een sponsor. In jouw taak als commissaris extern leer jij veel over hoe contracten in elkaar steken, professioneel contact met bedrijven en hoe jij voor zowel Tweeslag als de sponsor een lucratieve deal kan creëren. Hierdoor zit jij nooit stil en probeer je Tweeslag naar een hoger niveau te tillen met mooie samenwerkingen.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de promotie, hier valt Facebook, mailing, Instagram en Whatsapp onder. En natuurlijk niet te vergeten, de nieuwsbrief: om onze leden op de hoogte te houden van alle leuke nieuwtjes binnen Tweeslag!

Als commissaris extern ben je dus de creatiefste persoon binnen het bestuur Dat is ook wel nodig voor al die mooie banners, promostukjes en sponsordeals.

Als je nog vragen hebt, kan je mij bereiken op 0681944963.

Als je geïnteresseerd bent, kom dan vooral naar de bestuursinteresseborrel op 22 april!

Solliciteren kan door je motivatie en CV voor zondag 16 mei op te sturen naar bestuur@tweeslag.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren