KledingCie

Dit gezellige hoopje roze is de Kekke KledingCie van de mooiste vereniging van Groningen. 

We beginnen het voorstellen op rechts met de bloedmooie Jildau ‘ik val alleen op topsporters’ Zweering. Dit groentje (of blauwtje om in Tweeslag termen te blijven) zorgt voor de financiële zaken van de commissie. 
Naast deze dame zit Joël ‘maar ik ga nu echt fit worden’ van den Berg, die dit zooitje ongeregeld in het gareel probeert te houden. 
Hij wordt aan de linkerzijde geknuffeld door één van de liefste jongens van Tweeslag, namelijk Gerard ‘geerknuffelbeer’ van der Schoot, die niet veel meer doet dan een beetje liefde brengen binnen de groep. 
Op de schoten van deze rasechte strandvolleyballers ligt onze seccie Clara ‘ik ben helemaal geen vegan’ Springelkamp, die een jaar heeft mogen oefenen als secretaris der G.S.B.V. Tweeslag en nu voor het echte werk gaat als notulist van de Kekke KledingCie. 
De laatste in dit brakke rijtje is Anouk ‘mag ik bieeerrr?’ Broekhaar. Deze Tweeslag veteraan zorgt dit jaar voor de promo van de commissie. 

Wij hopen dit jaar iedereen in een kek Tweeslag outfitje te steken zodat zelfs de talentloze onder ons erbij lopen als een echte topsporter (maar pas dan wel op voor Jildau). 

Kusjesss 

KledingCie.jpg

KledingCie '20-'21

Noni Luka Brouwer (2020) -
Amy den Hollander (2020) -
Nadia Schoenmaker (2018) -
Gerard Cornelis Dirk van der Schoot (2018) -
Hannah Wind (2020) -
Lotte Zwiers (2019) -

Onze sponsoren