Deze 5 lieve koppies vertegenwoordigen dit jaar de MMC. 
Ieder heeft zo z’n eigen kwaliteiten en dat maakt dat wij als MMC dit jaar weer mooi werk zullen leveren voor de vereniging!

De voorzitter van de MMC dit jaar is Sanne, met de ervaring en kennis van het afgelopen jaar gaat ze dit jaar de touwtjes in handen nemen. Sanne is 3e jaars student Social Work en doet naast beachvolleyballen aan Crossfit. Ook houdt ze ontzettend van creatief bezig zijn en socializen. Ze is graag aanwezig op feesten en partijen en kiest dan het liefst een plekje op de dansvloer.
Met al haar enthousiasme en creativiteit hoopt ze dit jaar weer een mooi Tweetie voor jullie te creëren!  

Romy gaat dit jaar als secretaris aan de slag en zal dus al onze geliefde Tweeslaggers up-to-date houden wat betreft nieuwtjes en evenementen via de online kanalen (# be there or be square xxx !!!). Naast de legendarische tweeslag borrels, is Romy ook regelmatig aanwezig bij Clio, haar studievereniging van International Relations. Ook werkt ze zo nu en dan, soms als serveerster of als model, met het motto hoe meer variatie hoe beter!

En dan Muriel, 20jaar jong en hoofd lay out van het Tweetje. Ze woont nu 2 jaren in Groningen maar komt eigenlijk uit Luxembourg. Ze houdt van fotograveren en sporten, namelijk Badminton en nu ook Volleybal.
Muriel is nieuw lid binnen Tweeslag! Als je iemand zoekt om een biertje mee te drinken, of 10, Dan is ze daar altijd voor in. Haar studie is het daar niet mee eens maar okè..
Als geneeskunde daardoor niet lukt dan wordt ze later misschien wel professioneel layouter of grappigeborrelfotomaker

Marjon Zeinstra zal de geldzaken binnen de MM beheren. Marjon is een 21 jarige studente aan de Hanzehogeschool. Ze volgt hier de studie Ondernemerschap & retail management en daarnaast is ze dit jaar begonnen met de studie Fysiotherapie. Bezig bijtje dus! 
Daarnaast houdt ze van sporten en is ze graag bezig met mode. Ze heeft enorm veel zin om er een geweldig jaar van te maken en hoopt van jullie allemaal prachtige kiekjes te maken!

Voor de inhoud van het Tweetje is Anke Sijbrandij aangesteld. Zij mag de zware en verantwoordelijke keuzes te maken.
Deze meid woont nu al 20 jaar in groningen (haar hele leven) en zal dus uit alle uithoeken van Groningen feitjes en fabeltjes weten te verzamelen voor in het tweetje. Verder slaat ze ook af en toe een balletje op het zand (of in de zaal) om vanuit de multimedia even terug te keren naar de realiteit. Niet alleen verzorgt zij het tweetje, maar hoopt zij later ook voor een aantal homo sapiëns te kunnen zorgen nadat zij haar studie geneeskunde heeft afgerond. Dit zal echter pas in de verre toekomst zijn dus is het tweetje op het moment topprioriteit (want studenten kunnen immers zo goed dingen voor zich uitschuiven). 
Dus voor alle lezers; mocht je er van overtuigd zijn over een leuke feit of fabel te beschikken voor in het tweetje, schroom dan niet deze meid aan te spreken of een mailtje te sturen naar de MMC!

Samen hopen we er een mooi, fotogeniek en instawaardig jaar van te maken!

foto_MMC

MMC '20-'21

Daan Buiter (2019) -
Bente Leenders (2019) -
Lean Meijer (2019) -
Marije Punter (2019) -
Anna Sieswerda (2019) -
Emily Slingerland (2020) -

Onze sponsoren