WeekendCie

Dit bijna weggewaaide groepje roze mensen is de Weekendcie. Wij organiseren dit jaar de altijd spannende batavierenrace en het fantastische Ameland weekend! Deze mooie commissie bestaat uit: Thomas, Roben, Esli, Esther, Vera, Tessa en Kirsten. Ons motto: Wecantsee Helder (ook wel te zien op de achterkant van onze mooie roze truitjes)


‚ÄčEsli is de chef commissieweekend-kleding. Hij zorgt ervoor dat alle kleding er op en top uitziet, daarnaast probeert Esli altijd een ruggengraat te hebben en aan het begin van de vergadering te zeggen dat hij niet mee de stad in gaat om vervolgens een paar uur later toch weer in de stad te staan. Ook stelt hij voor om elke keer op zondag te vergaderen zodat we in de toeter voor de helft van de prijs speciaalbier te kunnen drinken.


Kirsten heeft de functie Promotie, zij zal zorgen dat jullie alle weekendcie activiteiten op tijd te weten komen en hier ook voor kunnen inschrijven. Daarnaast heeft Kirsten een druk leventje buiten Tweeslag, ze is onder andere bezig om dokter te worden. Je zou het bijna niet geloven. Wie weet kom je haar wel een keer in de spreekkamer tegen. 


Esther is onze Chef Bata, Esther zal ervoor zorgen dat alles tijdens de batavierenrace vlekkeloos verloopt en zij heeft dan ook altijd haar zaakjes goed voor elkaar. Daarnaast volleybalt ze naast Tweeslag nog veel in de zaal!


Tessa is de Secretaris, zij houdt elke vergadering alles netjes bij en zorgt ervoor dat wij na al die vergeetachtige avonden nog terug kunnen lezen waar we het over hebben gehad. Tessa was fel tegen het voorstel om onkruid te plukken als een wervingsactie, dan ben je toch niet helemaal goed in je hoofd?!


Roben heeft de functie Chef Ameland binnen de commissie. Roben is bij elke vergadering aanwezig behalve op de donderdag, want dan is hij druk bezig met 'roeien' met Gyas. Ook al is hij elke week bij Gyas, dan komt hij alsnog mee naar elke borrel van Tweeslag. Daarnaast is hij vaak in de stad aanwezig en woont hij op een woonboot! Wie wilt dat nou niet?


Vera is onze Penningmeester, zij zorgt ervoor dat er niet gefraudeerd wordt binnen onze commissie. Vera geeft veel training binnen tweeslag en is erg actief. Vera is altijd erg tegen het anytimerschema en probeert zoveel mogelijk anytimers te ontwijken, ze zal het er niet mee eens zijn. 

Als laatste hebben we Thomas, de voorzitter van de Weekendcie. Hij zal ervoor zorgen dat alle commissieleden binnen de lijntjes kleuren en drinkt ook graag een biertje. Hij is bijna altijd wel aanwezig en ook een erg actief lid binnen Tweeslag, je zal hem dus niet snel missen.

IMG20200109111900.jpg

WeekendCie '20-'21

Astrid Couperus (2019) -
Hanneke Dickhof (2019) -
Stan Huisman (2020) -
Andy Lan (2018) -
Cilla Mooij (2019) -
Charlotte Pama (2019) -
Merel Zwart (2016) -

Onze sponsoren