Historie

Tweeslag is op 19 mei 2004 opgericht tijdens de ALV van V.V. Kroton door het eerste bestuur. De vereniging telde in haar eerste jaren al ruim 100 leden. In de daaropvolgende jaren is dit ledenaantal sterk gegroeid. In het najaar van 2019 telde de vereniging zo’n 250 trainende leden.

In de begin jaren van Tweeslag werd er alleen gespeeld op lagere niveaus. Door de jaren heen is het niveau gegroeid en inmiddels hebben wij leden op vrijwel ieder niveau, van recreatief tot de eredivisie. Ook het aanbod aan trainingen en activiteiten is gedurende het Tweeslag bestaan gegroeid. Voorheen werden er twee trainingsperiodes aangeboden. Op dit moment kent de vereniging vier trainingsperiodes, waardoor wij vrijwel het gehele jaar kunnen trainen. In de zomer doen wij dit al jaren op de beachvolleybalvelden van de ACLO. In de winter trainen wij sinds 2012 in Binn’npret. 

In 2017 is er door de vereniging voor het eerst in haar geschiedenis een divisie beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi is onderdeel van de nationale beachvolleybalcompetitie van NeVoBo en is toegankelijk voor mannen en vrouwen die 2e en 3e divisie spelen. Deze editie was een succes, wat ervoor heeft gezorgd dat wij dit toernooi zijn blijven organiseren. 

2004 is inmiddels meer dan 15 jaar geleden en dat betekent dat wij afgelopen seizoen ons 3e lustrum succesvol hebben gevierd. Wij zijn trots op onze vereniging en hoe wij gegroeid zijn en hopen dan ook te blijven groeien en nog vele lustra te mogen vieren! 

fullsizeoutput_15b2.jpeg

Onze sponsoren