CompetiCie

Commissiefoto.jpeg

Lieve Tweeslaggers,

Wij van de CompetiCie gaan dit jaar weer veel strijd organiseren. We beginnen het jaar met het organiseren van de interne competitie en daarna volgen het jaarlijkse divisietoernooi en Tweeslag Beach. We hopen dat jullie allemaal net zo fanatiek zijn als wij. 

De eerste fanatiekeling uit onze commissie is onze voorzitter Esther. Esther is ervan overtuigd dat ze altijd kan winnen. Lukt dit een keer niet, dan is het huis te klein. Daar weet Marc, onze penningmeester en coördinator Divisietoernooi alles van. Gelukkig is Marc al van jongs af aan gewend aan de continue strijd met zijn tweelingbroer, dus competitie zat er al vroeg in. Marc zal samen met Jeroen de leiding hebben over het Divisietoernooi. Ook Jeroen, onze opa van de commissie, probeert op zijn oude dag nog even een paar niveautjes omhoog te klimmen binnen Tweeslag. Zijn fanatisme is ook zeker aanwezig.

Onze coördinators Interne Competitie waren vooral erg fanatiek tijdens de potjes Yahtzee na afloop van de actieve leden dag. Lieke oefende voor het potje zo vaak met Yahtzee gooien, dat het meteen in de eerste worp lukte. Als echte secretaris hield ze natuurlijk ook nog de punten bij. Het tweede potje werd gewonnen door de altijd fanatieke Melvin. Trots als hij was op de overwinning nam hij het scoreformulier mee naar huis om boven zijn bed te hangen.

Lotte, onze eerste coördinator Tweeslag Beach, is dan wel de jongste van onze commissie, maar ze speelt wel op het hoogste niveau. Afgelopen zomer heeft ze elk weekend een toernooi gespeeld en zelfs de topdivisie gehaald. Ook Janna is dit jaar coördinator Tweeslag Beach. Ze is ervan overtuigd dat de CompetiCie dit jaar de commissiebokaal gaat winnen. Met haar fanatisme gaat dit zeker lukken!

Kortom, voor ons is winnen belangrijker dan meedoen. We hopen dat jullie we ons fanatisme dit jaar goed op jullie over kunnen brengen en we zien jullie graag bij onze toernooien!

Liefs,

CompetiCie ’21- ‘22

“Winnen is belangrijker dan meedoen”

CompetiCie '21-'22

Esther de Coo (2018) Voorzitter
Marc Gjaltema (2018) -
Janna van der Hoek (2018) -
Lieke Jansen (2019) -
Melvin Johannes Miedema (2020) -
Jeroen Wilmink (2017) -
Lotte Zwiers (2019) -

Onze sponsoren