CompetiCie

WhatsApp_Image_2020-12-01_at_19.59.53.jpeg

Lieve Tweeslaggers,

Wij van de CompetiCie zijn dit jaar in een nieuw jasje gestoken, een bananenjasje kan je wel zeggen. Want met de geweldige titel: CrompetiCie, kan onze slogan niets anders zijn dan “Gaan met die banaan!”.

Dit jaar gaan wij veel organiseren. Het begint in januari met een spectaculaire online activiteit waarbij er wat ouderwetse Tweeslag gebruiken zoals bier drinken terug gaan komen. Dan beginnen we in maart met de Interne Competitie, waarbij er in teams van 2 gestreden kan worden. Als het zonnetje dan écht aan het schijnen is organiseren we Tweeslag Beach en het DiviCie toernooi.

Wist je dat?
Anke bij de CompetiCie is gekomen omdat Lieke haar heeft gesharked van de WeekendCie toen ze lekker in de Brouwerij aan ’t drinken waren? Anke die eet haar banaan door ‘m door tweeën te breken. Net zoals een varken, kan Anke niet omhoog naar de lucht kijken, daarvoor is ze veel te gefocust om het DiviCie toernooi geweldig te maken!

Lieke elke ochtend een banaan eet? Op de mensen manier, niet de apen manier. En dan ook nog eens door de yoghurt. En terwijl Lieke die aan ’t eten is, 7x per week, geniet ze van haar commissie en Tweeslag kleding. Maar dat is niet het enige leuke van haar week, ze geniet ook van haar notulen, als Secretaris.

Astrid na de ALV met een tomaat het terras van ’t Gat opliep? Het is dan ook niet zo gek dat er door haar in de Brouwerij, bananen worden gegeten. Voor de rest probeert ze niet alleen de dating app Breeze groot te maken in Groningen, ook zit ze de vergaderingen van de CrompetiCie voor.

Jo bodyshot gevoelig is? Het is lastig om de stad uit te gaan zonder ermee te eindigen. Met bananen heeft hij veel ervaring, van een bananenmaskertje op bestuursweekend naar een doos bananen van de sponsor krijgen na een wedstrijd. Deze logo-legende eet een banaan met schil en al. Doet ‘m niets. Perfect dus, als Penningsmeester / hoofd Interne Competitie.

Dit Ilse haar eerste commissie is? Ilse die gaat dit jaar de acquisitie bij elkaar sprokkelen. Ook al kan ze ons nog niet echt verkopen voor indoor skydiven, ze heeft ons wel verkocht met haar tip om als je brak bent een breaker te eten met bananensmaak. Wat een tips!

Katie nooit een banaan koopt? Ze eet vaker snoepjesbanen, maar na het katerfeitje gaat ze er wel een kopen. Katie is gestalkt door Lieke in de gluurgids en zij gaat ons allemaal stalken met het leukste toernooi van het jaar: Tweeslag Beach!

Een leuk feitje over ons: Na elke vergadering doen we een potje Skribble. Hierbij is Lieke veel te goed, en zorgt het voor Katie voornamelijk voor stress die vocaal geuit wordt. Genoeg over ons, dan nu nog wat bananenfeitjes.

Wist je dat?
- Bananen goed tegen een kater zijn?
- Je van bananen eten geen vieze handen krijgt?
- Er ook rode bananen zijn?

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de interne competitie, Tweeslag Beach en het Divisie Toernooi!

Liefs,
CrompetiCie
“Gaan met die Banaan”

CompetiCie '20-'21

Joël van den Berg (2017) -
Ilse Dozeman (2018) -
Lieke Jansen (2019) -
Anke Rena Sijbrandij (2017) -
Astrid van Tilburg (2017) -
Katie Wiersma (2020) -

Onze sponsoren