Fit For Volleybal
"Fit For Volleyball is de plek voor beachvolleyballers en zaalvolleyballers die meer willen genieten in het veld. Wil je hoger springen en harder slaan? Wil je blessures en pijntjes voorkomen? Of wil je op je 90e nog steeds kunnen genieten van een potje volleybal zonder fysieke ongemakken? Dan maken wij voor jou een persoonlijk trainingsschema voor volleybal of beachvolleybal."

--

De kennis over hoe je als (beach)volleyballer fitter wordt, is moeilijk vindbaar. Hoe spring ik hoger? Hoe sla ik een bal harder in het veld? Plyometrie, maximaalkracht, post-activation potential, snap jij het nog? Fit For Volleyball biedt de uitkomst!

Dit is hét online fitnessprogramma specifiek voor de volleyballer en beachvolleyballer. Als deelnemer aan Fit For Volleyball krijg je toegang tot een virtuele omgeving. In deze omgeving krijg je begeleiding in de vorm van training, voeding en online coaching.
Met Fit For Volleyball train je individueel (in de sportschool, op het veld of thuis) om specifiek fit te worden voor (beach)volleybal. Dit maakt het mogelijk om in het veld het verschil te maken en te genieten van de mooiste sport die er is!

Bas Verpoorten is de eigenaar van FitForVolleybal
“Mijn naam is Bas Verpoorten, personal trainer, vitaliteitscoach, voedingscoach en oprichter van Fit For Volleyball. Ik heb 8 jaar op het hoogste niveau gebeachvolleybald en online zal je door mij gecoacht worden. Ik snap het spel, dus ik kan je specifieke feedback geven. Je kunt ook iedere dag bij mij terecht met al je vragen over spieren, voeding, slapen, fitness en herstellen van blessures. Als jij even geen zin hebt, ga ik je motiveren om jouw doelen te bereiken.”

Daarnaast word je gecoacht door Paul Lammers
Jouw trainingsschema wordt samengesteld door Paul Lammers, die ook programma's ontwikkelt voor de Nevobo en is strength and conditioning coach bij NOC*NSF, een toptrainer dus. Bij NOC*NSF begeleidt hij o.a. topvolleyballers, judoka's, voetballers, basketballers en turners. Samen met Bas maakt Paul voor jou een schema op maat en zorgt voor een optimale opbouw naar jouw doel

Onze sponsoren