Algemeen

Aloha,

Leuk dat je overweegt lid te worden bij Tweeslag! Tweeslag is een studentenbeachvereniging waar je altijd terecht kan, of je nu nog nooit een voet op het zand hebt gezet of professioneel beachvolleyballer bent. We trainen het hele jaar door en laten ons niet tegen houden door weer of wind. In de winter trainen we gelukkig wel binnen, in de gloednieuwe blaahal die de komende winters over onze ACLO velden zal verschijnen. Naast trainingen kan je ook voor de gezelligheid lid worden. Met maandelijkse toernooien, borrels en activiteiten kan je altijd vermaken. Na shinen op het beachveld rollen we via een running diner zo de Doos in voor een borrel tot in de vroege ochtend. Dus of je nou je beachvolleybal skills wil vergroten, graag het hele jaar door zand in je doucheputje wil vinden of gewoon leuke mensen wil leren kennen, kom eens een kijkje nemen bij Tweeslag!

Membership

Bij Tweeslag werken wij met 3 verschillende soorten lidmaatschappen. Het basislidmaatschap, 1ste semester lidmaatschap en het 2de semester lidmaatschap. Alle lidmaatschappen worden automatisch verlengd, tenzij je ons op tijd laat weten dat je je wil uitschrijven. Voor meer informatie over uitschrijven kijk je hier.

Let op! Wanneer je lid bent, doe je niet automatisch mee aan de trainingen. Hiervoor zijn aparte inschrijvingen. Voor meer informatie over onze trainingsblokken, klik hier.

ACLO kaart

Als lid van Tweeslag ben je verplicht in het bezit te zijn van een ACLO Card. Voor meer informatie hierover zie: www.aclosport.nl/tarieven. Mocht je maar een half jaar/één semester lid willen zijn van Tweeslag, dan kan je er voor kiezen om een ACLO-semester kaart kopen. De termijnen van de ACLO-semester kaarten sluiten aan op die van Tweeslag. Let wel op dat je geen Summer card koopt, hiermee mag je alsnog niet lid zijn van onze vereniging!

Het kan ook zijn dat je niet (meer) in aanmerking komt voor een ACLO kaart. In dit geval kun je bij ons een dispensatiekaart aanvragen. Dit kan door middel van een mailtje naar secretaris@tweeslag.nl met daarin je volledige naam, geboortedatum, eventueel oud studentennummer, of je een kaart voor een half jaar of heel jaar wilt en motivatie. Voor meer informatie over dispensatiekaarten, zie: www.aclosport.nl/tarieven/dispensatie.


Basislidmaatschap

  • €15,-

  • 1 september tot en met 31 augustus​

Halfjaarlijks lidmaatschap

  • €10,-

  • 1 september tot 1 februari (1ste semester)

  • 1 februari tot 1 september (2de semester)

Voorwaarden lidmaatschap G.S.B.V. Tweeslag:

  • Contributiekosten worden betaald, bedragen zijn hierboven te vinden.

  • Een lidmaatschap wordt automatish verlengd met een half jaar, tenzij op tijd wordt uitgeschreven. 

  • Elk lid is in bezit van een ACLO kaart.

Als je nog vragen hebt, kan je die altijd sturen naar secretaris@tweeslag.nl!

Onze sponsoren