Trainingsblokken

Seizoenen

Een jaar bij Tweeslag is onderverdeeld in 4 verschillende trainingsblokken. Het jaar begint in september met Nazomeren, waarna het Winterblok, Zomerblok 1 en Zomerblok 2 volgen. Inschrijven kan via het tabblad 'Activiteiten', of klik hier.​ Zie de afbeeldingen hierboven om te zien wanneer de verschillende seizoenen zijn, hoeveel ze kosten en wanneer je je kunt inschrijven.

Instuiftraining

Voor de trainingsblokken 'Nazomeren' en 'Zomerblok 1' organiseren wij een instuiftraining. Dit houdt in dat een groep nieuwe leden komt trainen terwijl er trainers van ons meekijken. Met dank aan de instuiftrainingen kunnen wij beter inschatten in welke teams nieuwe leden het beste passen. Als je een nieuw lid bent in de periode voorafgaand aan één van deze twee trainingsblokken zal je een mail ontvangen met meer informatie over de instuiftraining en wanneer die precies plaats zal vinden.

Trainingstijden en dagen

In het Winterblok hebben we alleen trainingen vanaf maandag tot en met woensdag, in de rest van de trainingsblokken zijn er trainingen vanaf maandag tot en met vrijdag. Doorgaans vinden de trainingen tussen 17:00 en 23:00 plaats. Bij het inschrijven voor een trainingsblok geef je aan op welke trainingstijden je beschikbaar bent. Per blok kunnen de trainingstijden ook enigzins verschillen.

Als je nog vragen hebt, mag je die altijd sturen naar secretaris@tweeslag.nl!

Onze sponsoren