Uitschrijven

Het is amper voor te stellen, maar er kan natuurlijk een reden zijn dat je je Tweeslag lidmaatschap wilt opzeggen. Wat die reden ook is, het is belangrijk dat je dit op tijd doet!

Wanneer je het lidmaatschap wilt opzeggen dan dient dit een maand voor het begin van een nieuw semester te worden doorgegeven aan de secretaris (secretaris@tweeslag.nl). Het lidmaatschap wordt automatisch met een halfjaar verlengt indien het lidmaatschap niet wordt opgezegd. 

Het is dus mogelijk om op twee momenten in het academisch jaar het lidmaatschap op te zeggen. Namelijk voor 1 januari, dan stopt het lidmaatschap per 1 februari, en voor 1 augustus, dan stopt het lidmaatschap per 1 september. 
Een Tweeslag lid is verplicht het lidmaatschap af te sluiten door een basiscontributie van €15,00 te betalen voor een heel jaar of €10,00 voor een halfjaar. 

Ieder Tweeslaglid dient in het bezit te zijn van een geldig ACLO-sportbewijs. Die zijn aan te schaffen via http://www.aclosport.nl.

Wanneer je niet in het bezit bent van een ACLO-kaart, maar wel lid bent van Tweeslag, dan is er de mogelijkheid om het lidmaatschap om te zetten in donateurschap. Zo worden boetes en een automatisch aanschaf van een ACLO-kaart vanuit de ACLO voorkomen. 

Mocht je vragen hebben omtrent het lidmaatschap en het afmelden dan kun je mailen naar secretaris@tweeslag.nl.

Onze sponsoren