WeekendCie

e0f427f5-3948-45c5-9e65-15004798494b.jpg

Het feestelijke slopende Batavierenrace en het machtige mooie Ameland weekend wordt dit jaar georganiseerd door mensen die niet vies zijn van een leuk feestje. Ieder zijn moker kwaliteit om als betonblok te fungeren als fundament voor deze plezante weekenden. We zullen deze spetters even aan jullie voorstellen.

Charlotte is dit jaar in de WeekendCie vastgesteld als chef commissieweekend-kleding aan de hand van haar modieuze keuzes en zorgzaamheid naar anderen. Deze dame van de catwalk zal ons herkenbaar maken in deze mooie vereniging waar wij uitspringen zoals de Kaart uit Dora’s rugzak.

Astrid gaat ervoor zorgen dat de Batavierenrace betaalbaar wordt voor onze arme studentenlui. Zo gooit zij haar scherpe blik op bedrijven die wel in deze tijd zelfs nog wat kunnen missen. Hoe zij dit gaat doen, weten we nog niet, maar het zou zomaar kunnen zijn dat zij bedrijven omtovert met haar prachtige pianovaardigheden.

Stan is degene die algeheel nieuw is tot het verenigingsleven. Zijn eerste commissieleven begint hier bij Tweeslag en dan krijgt hij ook gelijk een mooie functie als Chef Ameland. Het organiseren van dit Ameland vergt veel planning en geregel, maar dat is niks nieuws voor iemand die Science, Business and Policy doet. Als je hem zoekt, is hij veelal buitenshuis te vinden of is hij dumbbells aan het gooien in de sportschool.

De vrouwelijke sportieveling in de commissie die tevens Chef Bata is van dit jaar, is Hanneke. Net als haar opleiding, Molecular Life Sciences, zal zij tot in de molecuul aan dit evenement organiseren. In haar vrije tijd doet zij graag aan volleybal op het zand in én in de zaal! Verder kun je haar heel blij maken met een Old Mout Cider Lime. Buizen trekken kan zij wel en vindt het zelfs erg leuk om te doen. Daarom mag zij elke keer dat zij dit leest er eentje nemen. 

Onze welbekende Cilla zal dit jaar bekend staan als the Master of the Coin in de WeekendCie. Zij gaat ervoor zorgen dat het geld niet op rare plekken verdwijnt. Cilla is jammer genoeg student af, maar haar studentelijke trekjes heeft zij nog wel. Niet vies van een feestje, bakken trekken alsof het water is en met haar mooie levensmotto: s’lets go.

Merel zal dit jaar de secretaris bekleden in de WeekendCie. Zij zal ervoor zorgen dat alles gedocumenteerd wordt tijdens onze mooie ‘vergader’avonden. Naast haar liefde voor Tweeslag, volleybalt zij ook bij Donitas en is Merel ook aanwezig bij de vele Tandje Hoger mensen.

Als laatst hebben mogen wij met een waar genoegen, de trots en het genot, u mede te mogen delen dat, de enige, de echte, de geweldige, de man die geboren is uit de beste atomen uit het universum, aanbeden door zijn geweldigheid, maar, jullie zullen hem kennen als Andy.
De man zonder schaduw, daar hij zelf verlichtend is.
De man zonder grenzen, daar niets hem kan stoppen.
De man, de wijze, de geliefde, die deze majestueuze groep zal delegeren waar hij bergen voor heeft verzet, en tijd ingepland.

Graag zien wij jullie bij het fantastische Batavieren race en het mega gezellige Ameland weekend!

WeekendCie '20-'21

Astrid Couperus (2019) Promotie/Acquisitie
Hanneke Dickhof (2019) Commisaris Batavierenrace
Stan Huisman (2020) Commisaris Ameland
Andy Lan (2018) Voorzitter
Cilla Mooij (2019) Penningmeester
Charlotte Pama (2019) Algemeen lid
Merel Zwart (2016) Secretaris

Onze sponsoren