WeekendCie

WeekendCie.jpeg

Lieve Tweeslaggers!

Wij hebben dit jaar de eer om de weekendcie te mogen zijn. Hierbij verzorgen wij voor jullie de twee meest sensationele, memorabele en ongekend gezellige weekenden namelijk: Dé Batavierenrace en Hét Amelandweekend. 

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld, waarbij deelnemers jaarlijks van Nijmegen naar Enschede lopen. De 52e Batavierenrace zal op 24 en 25 mei 2024 gehouden worden. Tijdens dit weekend zijn er 25 etappes met verschillende afstanden die gelopen kunnen worden, in totaal 175 km. Op zaterdagavond nadat de race is afgelopen is er een feest. Dit is zelfs het grootste studentenfeest van Europa! Dit moet je niet willen missen! Houd vooral de datum alvast vrij ;) 

Daarnaast organiseren wij ook nog hét Amelandweekend. Dit is de afsluiting van het jaar! Tijdens dit weekend ontstaan de meest legendarische verhalen die je dan vervolgens de rest van het jaar weer hoort. Op zaterdag is er een groot beachvolleybaltoernooi op het strand waarbij ieder op zijn eigen niveau kan meedoen. Ook dit is een weekend dat je niet wilt missen! Het weekend zal plaatsvinden op 28-30 juni, houd ook deze alvast vrij in je agenda! 

Hierna volgt een korte introductie van de leden van deze fantastische commissie: 

Voorzitter: Florian

Hallo allen, ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van deze nu al legendarische commissie. Het is aan mij zaak dat iedereen in de commissie een beetje zijn best blijft doen ;). Ik zit nu al een goed jaar bij de vereniging en ik heb vorig jaar de Introduccie gedaan. T'vo

Secretaris: Nicole

Hee allemaal, ik ben Nicole en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Verpleegkunde en dit is mijn tweede jaar bij Tweeslag. Ik kijk er naar uit om de secretaris functie te vervullen! P.S. Ik ben erg gemotiveerd om de commissiebokaal te winnen 
Liefs Nicole

Penningmeester: Silvia 

Ik ben Silvia, ik kom oorspronkelijk uit Italië maar ik woon al 4 jaar in Groningen en 2 van deze jaren ben ik lid geweest van het mooie Tweeslag. Ik zal dit jaar de functie van penningmeester bekleden binnen de Weekendcie! Verder studeer ik Linguïstiek en werk parttime als vertaler.

Chef Bata: Manon

Heee, ik ben Manon en ik ben 20 jaar. Ik ben sinds februari lid bij Tweeslag. Dit jaar ben ik als chef Bata verantwoordelijk voor de Batavierenrace. Ik hoop jullie daar ook allemaal te zien!

Chef Ameland: Jantina

Hoi! Mijn naam is Jantina en ik ben 23 jaar oud. Ik doe de opleiding Logopedie en zit momenteel in mijn afstudeerjaar. Daarnaast werk ik met veel plezier als shiftleader bij BOEL. Sinds februari ben ik trots lid bij Tweeslag en mag ik nu binnen de Weekendcie de rol van chef Ameland op mij nemen. Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie daar allemaal te zien

​​​​​​​Algemeen lid: Moniek

Hii, ik ben Moniek en ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn 1ste jaar van de master Healthy Ageing (Human Movement sciences). Ik werk daarnaast in het ziekenhuis en achter de bar bij de Oosterpoort en Fc Groningen. Dit is mijn 3e jaar dat ik bij tweeslag zit en mag ik de belangrijke rol van Algemeen lid vervullen in de Weekendcie. Ik heb er veel zin in en hoop jullie te zien op de Batavierenrace en het Ameland weekend!

WeekendCie '23-'24

Silvia Boni (2021) -
Nicole Hegen (2023) -
Manon Poelsma (2023) -
Jantina Punter (2022) -
Moniek Schulting (2022) -
Florian Verduijn (2022) Voorzitter

Onze sponsoren