WeekendCie

Commissiefoto.jpeg

Ola señores y señoritas!

Afgelopen zomer hebben wij genoten van de Spaanse zon en zijn wij lekker tot rust gekomen. Daarnaast heeft de commissie veel inspiratie opgedaan en hierin willen wij jullie graag meenemen. In 2022 wordt dan ook de feestelijke en sportieve Batavierenrace en het zanderige en zonnige Ameland weekend georganiseerd door deze Spaanse vakantiegangers. We zullen deze toppers even aan jullie voorstellen.

Esther is gestopt met voetballen bij FC Barcelona, omdat ze toch liever een balletje in het zand slaat in Groningen. Dit jaar heeft ze gekozen voor de functie Coördinator Ameland en zorgt zij ervoor dat dit weekend (niet?) tranquilo verloopt.

Charlotte heeft de functie chef commissieweekend- kleding achter zich gelaten. Dit jaar heeft ze namelijk besloten om coördinator Ameland te worden. Dit heeft ze bedacht tijdens het drinken van een glaasje Sangria. Hierover is zij erg enthousiast en wellicht vind je dit terug op het Ameland weekend.

Marije en Bente nemen de functie van Charlotte over. Alleen nemen ze wel beide een tussentijdse siësta. In het begin zullen jullie dan ook vaak Marije tegenkomen en dit jaar wordt afgesloten met onze señorita Bente.

Na een heftig ongeval met een stier, heeft ons feutje, Jon besloten het stierenvechten achter zich te laten en vegetariër te worden. Daarnaast is hij dit jaar genomineerd tot de penningmeester van de WeekendCie.

Naast beachvolleybal, doet onze coördinator Bata, Ilse ook aan flamenco dansen. Zij zal er dan ook voor zorgen dat de BATA een fiësta wordt met de nodige Spaanse deuntjes om de motivatie hoog te houden.

Alinda houdt van Spaanse tapas of een lekkere paella. Dit jaar is haar functie binnen de commissie coördinator BATA. Als commissie kunnen we dan ook met geruststelling zeggen dat het wel goed komt met het eten op de weekenden.

Onze Zorro, op sommige moment gemaskerde met bril, zal dit groepje Spaanse temperamentvolle banditos in het gareel houden. We hebben het over onze enige echte voorzitter, Mathijs.
 
Is it almost Weekend? CIE!

WeekendCie '21-'22

Ilse Dozeman (2018) -
Mathijs Hulst (2018) Voorzitter
Bente Leenders (2019) -
Jon Mossel (2021) -
Charlotte Pama (2019) -
Marije Punter (2019) -
Alinda van der Til (2021) -
Esther Weverink (2020) -

Onze sponsoren