Historie

Tweeslag is op 19 mei 2004 opgericht tijdens de ALV van V.V. Kroton door het eerste bestuur. De vereniging telde in haar eerste jaren al ruim 100 leden. In de daaropvolgende jaren is dit ledenaantal sterk gegroeid. Momenteel telt tweeslag ongeveer 370 leden. 

In de begin jaren van Tweeslag werd er alleen gespeeld op lagere niveaus. Door de jaren heen is het niveau gegroeid en inmiddels hebben wij leden op vrijwel ieder niveau, van recreatief tot de eredivisie. Ook het aanbod aan trainingen en activiteiten is gedurende het Tweeslag bestaan gegroeid. Voorheen werden er twee trainingsperiodes aangeboden. Op dit moment kent de vereniging drie trainingsperiodes, waardoor wij vrijwel het gehele jaar kunnen trainen. In de zomer doen wij dit al jaren op de beachvolleybalvelden van de ACLO. In de winter trainden wij sinds 2012 in Binn’npret.  Sinds 2022 kunnen we in de blaashal bij de ACLO trainen in de koude wintermaanden.

In 2017 is er door de vereniging voor het eerst in haar geschiedenis een divisie beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi is onderdeel van de nationale beachvolleybalcompetitie van NeVoBo en is toegankelijk voor mannen en vrouwen die top, 1e, 2e en 3e divisie spelen. Deze editie was een succes, wat ervoor heeft gezorgd dat wij dit toernooi zijn blijven organiseren. 

2004 is inmiddels meer dan 20 jaar geleden en dat betekent dat wij dit jaar ons 4de lustrum zullen vieren. Wij zijn trots op onze vereniging en hoe wij gegroeid zijn en hopen dan ook te blijven groeien en nog vele lustra te mogen vieren! 

fullsizeoutput_15b2.jpeg

Onze sponsoren