16bc4e58-43e7-4d5d-ba70-1b3931fe9bb4.jpg

Welkom bij de Accie. Dit gewelddadige kartel is gezocht voor wel hele bijzondere misdaden.

Voorzitter: Sharon. Onze kartelleider, die de boel in het gareel houdt (weet alleen zelf niet wat kartel is). Misdaad zal ze niet begaan… Of tenminste, dat denk je als je haar nog niet zo goed kent. Maar schijn bedriegt. Ze slaat toe wanneer je het niet verwacht en laat dat nou net haar sterkste wapen zijn. Onverwachts kun je immers de meeste schade aanrichten.

Penningmeester: Meike. Gezocht voor belastingfraude. Maar hé, verder is het een leuke meid. Een van haar misdaden was het stelen van de gehele drankvoorraad in de bar. Dit deed ze heel doordacht nadat ze iedereen eerst even helemaal in trance bracht met een paaldanssessie. Wees gerust, ze zal goed voor onze centjes zorgen.

Commissaris intern: Robin. Deze beste man als intern benoemen was niet bepaald onze slimste actie want deze gast drogeert iedereen met de verdiende any’s. Dat is toch al een misdaad opzich?! Rietadt Robin beweert dat hij iedereen eruit drinkt. Is dit nou gewoon een grote mond of klopt zijn bewering? Er is maar één manier om daar achter te komen…. Daag jij hem uit?

Commisaris extern: Marthe: Gezocht voor oplichting. Met deze dame haar mooie praatjes kan ze ieder van alles wijsmaken. Op deze manier troggelt ze vele biertjes af tijdens de borrels. Maar ook weet ze geld af te troggelen bij bedrijven en tweeslaggers door ze simpel weg over te halen zich in te schrijven met een paar speelse zinnen. Deze sluwe vos kijkt zo door je heen en weet hierdoor precies wat nodig is om te krijgen wat ze wil. Dus geloof geen woord van wat ze zegt.

Jokertje: Jaja ons jokertje, deze moet je niet in de war halen met die van dat zuip en seks programma oh oh cherso, want zuipen kan Danee absoluut niet. Na een paar biertjes is mevrouw in een ander universum en haalt ze de gekste capriolen uit en die zijn levensgevaarlijk. Wanneer er echt kwaad geschied moet worden waar wij niet voor durven in te staan dan zullen wij onze joker inzetten. Dus wees gewaarschuwd, ze is van alle markten thuis.

Secretaris: Onze seccie Niek is beroemd en berucht om zijn vlugge vingers, hele vergaderingen zo op papier. Maar deze jongeman gebruikt zijn vlugge vingers niet alleen voor goede doeleinden... Dus houd altijd goed je waardevolle eigendommen in de gaten als deze man "gezellig" een praatje komt maken tijdens een borrel. Hoe denk je anders dat wij aan zo’n flinke kas komen voor alle activiteiten, dat krijg je niet alleen maar voor elkaar door volgens de regeltjes te werken.

AcCie '20-'21

Robin van Emous (2019) -
Niek Eduard Franciscus van der Kuijl (2020) -
Marthe Roeterink (2020) -
Danee Rolfes (2019) -
Sharon Uitendaal (2019) -
Meike Anna de vries (2020) -

Onze sponsoren