Commissiefoto.jpg

Heyhey wij zijn de AcCie van 2021-2022! Als Activiteitencommissie organiseren we elke maand één toernooi en één activiteit. Ons thema dit jaar is le résurraction de l'action. Na een coronajaar met verschillende lockdowns en een avondklok is dit het jaar dat er eindelijk weer enkele fysieke activiteiten kunnen plaatsvinden. Het staat dan ook voor de wederopstand van de Accie. 

Onze commissie bestaat uit 7 actieve Tweeslaggers, te beginnen bij de voorzitter: Marthe Roeterink, (ook wel bekend als zuipschuit van Tweeslag). Marthe was vorig jaar ook al een onderdeel van de AcCie waar ze heeft mogen leren van haar leermeesteres Sharon Uitendaal die toen deze mooie positie bekleedde. 
Dan gaan we door naar onze secretaris: Nicolet Wendel. Als je haar ooit een keer op een borrel tegen het lijf loopt en het nummer Witte Was van Goldband komt op moet je maken dat je wegkomt want schreeuwen kan ze als de beste. 
Nu is het tijd voor de vrouw van de cijfers, onze penningmeesteres: Marinde de Weerd. Marinde is in het dagelijks leven een strenge juf, dat zou je zo niet zeggen als je haar als lief klein meisje ziet. Daarnaast zorgt zij ervoor dat wij niet al ons geld maar wegsmijten maar juist goed weten te investeren in de juiste activiteiten en prijsjes.
Dan komen er nu 2 nieuwe functies die voorgaande jaren andere benaming en taken hadden.
We beginnen met onze twee coördinators toernooi. Elke maand moet er een toernooi georganiseerd worden, echter moeten we hiervoor wel eindverantwoordelijke hebben en aanstuurders want anders rennen we als kip zonder kop rond. Deze functie wordt vervuld door Anouk de Lange, onze dame zonder ruggengraat en Robin van Emous onze rietadtrobin (daag hem vooral uit). Robin was vorig jaar ook al papa van de commissie en deze titel mag hij zichzelf dit jaar opnieuw geven. 
De tweede nieuwe functie is de coördinator activiteit. Ja je raadt het al, net zoals dat er een aanstuurder en eindverantwoordelijke voor een toernooi nodig is, is dat ook nodig voor het organiseren van een maandelijks activiteit. Meike de Vries is 1 van de 2 met deze functie. Ook zij is een oude bekende want ook zij zat vorig jaar in de accie. Zou wel gewoon een hele leuke commissie zijn als iedereen zo blijft plakken. En last but zeker not least vervult Isa Schonewille de prachtige taken die komen kijken bij de functie. Nieuw binnen de commissie maar beschikt al over alle skills die nodig zijn!

Wij hopen jullie op vele toernooien en activiteiten te mogen zien dit jaar!

Accie '21-'22

P.s. Als je nog leuke ideeën hebt voor activiteiten dan kun je deze altijd doorgeven via bijvoorbeeld de insta van Tweeslag, dan komen ze vanzelf bij ons aan!

AcCie '21-'22

Robin van Emous (2019) -
Anouk de Lange (2020) -
Marthe Roeterink (2020) Voorzitter
Isa Schonewille (2021) -
Meike Anna de vries (2020) -
Marinde de Weerd (2020) -
Nicolet Wendel (2020) -

Onze sponsoren