KledingCie

WhatsApp_Image_2020-11-30_at_17.14.05.jpeg

Kledingcie zorgt ervoor dat jullie het hele jaar fashionable in het zand staan. Van mondkapje tot sportsok, we hebben van alles in petto. Met onze spotgoedkope acties en hippe kleding verrassen we jullie iedere keer weer! Dit jaar bestaat Kledingcie uit (bijna) alleen maar nieuwe gezichten, reden genoeg voor een introductie! Dit chaotische clubje met vijf vrouwen en een man bestaat uit:

Voorzitter Lotte Zwiers, zij gaat dit jaar dit zooitje ongeregeld proberen aan te sturen. Ze is fanatiek volleybalster, trainster en kaassoufflé-eter. Ze heeft een tussenjaar dus is op dit moment vooral achter de kassa bij de appie te vinden.

Penningmeester Gerard van der Schoot, vorig jaar bracht hij alleen wat liefde in, dit jaar moet hij de financiën van de kledingCie in de gaten houden. Meesterbrein achter Kledingcie, maar toch moet meneer warhoofd af en toe in het gareel worden gehouden door de dames. Hij staat natuurlijk altijd open voor de challenge ‘wie draagt de meeste kledingstukken’, en ziet dit jaar graag een verkleedborrel tegemoet met dat koning en koningin gedoe (hint hint Accie).

Promoprinses en arts in opleiding Amy den Hollander schrijft de fantastische berichtjes die jullie altijd voorbij zien komen. Ze volleybalt al jaren, maar niet zonder slag of stoot. Ze heeft zichzelf een keer een hersenschudding gegeven tijdens een wedstrijd en heeft diezelfde avond nog lekker wat drankjes gedaan in de kroeg (tip voor iedereen: doe haar niet na). Je moet bij een hersenschudding natuurlijk vaak wakker gemaakt worden. Dat vindt Amy geen probleem, zolang je maar nieuwjaarsrolletjes bij je hebt.

Secretaris en juf in spe Nadia Schoemaker, brengt wat structuur in dit chaotische clubje. Als juf in spe knutselt ze graag lekker mee met de kids. Naast knutselen houdt ze ook van reizen, ze gaat het liefst de hele wereld rond. Wat gaat er dan mee in haar koffer zou je denken? Een heleboel chocola, want daar kan Nadia niet zonder. Naast reizen en chocola eten staat ze ook fanatiek in het zand, hoewel ze wel vaak over haar eigen benen struikelt en kikkerachtige sprongen maakt.

En last but not least: onze webshoptoppers Hannah Wind en Noni Brouwer. Deze twee rasechte Groningers zorgen ervoor dat de webshop er piekfijn uitziet, zodat jullie altijd en overal de leukste kleding kunnen shoppen. Een topduo die al jaren vrienden is, maar toch heel verschillend zijn. Hannah kan je wakker maken voor een warme chocomel, Noni ziet je liever aan haar bed met een biertje of cocktail (niet echt doen 😉). Deze twee zijn altijd in voor een feestje!

Wij hopen jullie dit jaar allemaal weer te zien schitteren in een prachtig Tweeslagoutfitje!

KledingCie '20-'21

Noni Luka Brouwer (2020) -
Amy den Hollander (2020) -
Nadia Schoenmaker (2018) -
Gerard Cornelis Dirk van der Schoot (2018) -
Hannah Wind (2020) -
Lotte Zwiers (2019) -

Onze sponsoren