KledingCie

Wij vertegenwoordigen dit jaar de KledingCie! De commissie die zorgt dat de leden van Tweeslag er goed bij lopen. Dit is een hele belangrijke taak en deze noemen we dan ook erg serieus. Laten we ons zelf eerst eens voorstellen. 
​​​​​​​
Gerard, Geer, Smikkelgeer, Gerardus, Geertruida, of hoe je hem ook wilt noemen, is onze voorzitter. Hij is de Tweteraan binnen de vereniging en hij weet dan ook wel hoe hij deze commissie moet leiden en ons in het gareel kan houden. De jongste telg van onze commissie is Thijs, ons creatieve kindje zal zijn gekke ideeën loslaten op de werkzaamheden van onze commissie. Daarnaast is hij niet vies van een alcoholische versnapering. Dan komen we bij de vrouwkes van de groep. Julia heeft als voormalig bestuurder een bak aan ervaring en zal deze dan ook inzetten op onder andere logistiek vlak. De bestellingen moeten namelijk wel op tijd verwerkt worden! Maar daar zal onze Juul, aka de manager, geen problemen mee hebben. Dan hebben we Yentl, onze andere creatieveling, die zal zorgen voor mooie designs en promo. Daarnaast zorgt deze vlotte meid voor een hoop gezelligheid! Marije zal vooral fungeren als manusje van alles. Overal inzetbaar maar onderschat haar niet. Gewapend met een bak thee zorgt ze dat alles geregeld wordt. Last, en zeker wel least, Charlotte. Een leven verre van in balans, laten we hopen dat ze het beter zal doen als penningmeester. 

Dan zal je je wellicht afvragen, wat doet ex-Tweeslagger, Ilse Dozeman op jullie commissiefoto? Nou zij zal ons zo nu en dan bijstaan in het vervullen van onze serieuze taak!

KledingCie '23-'24

Julia Kauffeld (2019) -
Thijs Lukkien (2021) -
Charlotte Pama (2019) -
Marije Punter (2019) -
Gerard Cornelis Dirk van der Schoot (2018) Voorzitter
Yentl Steneker (2020) -

Onze sponsoren