KledingCie

Commissiefoto.jpeg

De KledingCie is dé commissie die ervoor zorgt dat alle leden in Tweeslag-kleding kunnen shinen. Van zonnebrillen, tot sandsocks, en warme hoodies om je kledingkast mee te vullen. Een aantal keer per jaar komt er een prachtige kledingactie waarin je de mooiste kleding van tweeslag met een leuke korting kunt aanschaffen. Onze commissie bestaat uit 6 fashionista’s en wij zullen ons even kort voorstellen:

Ondanks dat Vera nog maar twee keer in het zand heeft gestaan, is zij wel gepromoveerd tot onze voorzitter om ervoor te zorgen dat alles binnen de commissie soepel verloopt. Vera is zo een beachvolleybal fan dat ze met haar volleybalbroekje aan slaapt.

Omdat de meiden veel te veel geld uitgeven aan kleding, hebben wij de ervaren rot in het vak: Thies om de geldzaken op orde te houden. Met veel commissie tweeslag ervaring heeft Thies inmiddels zijn hele kledingkast vol hangen met de mooiste Tweeslag kleding. 

De rol van secretaris neemt Astrid op zich. Astrid is onze bezige bij die altijd in de weer is met van alles. Ze notuleert alle hippe kleding ideeën, maar is zelf ook erg creatief. Als het gaat om de commissiebokaal dan is zij de fanatiekeling die ervoor zorgt dat we gaan winnen dit jaar.

De promotopper van de commissie is Anouk. Zij zorgt ervoor dat onze hippe kleding aan de man komt, of vrouw. Met haar handige bewerkapps voorziet ze de commissie van goede promo’s. 

De webshop wordt gerund door onze fantastische meiden Maren en Patricia. Maren is de echte theeleut van de commissie. Bij vergaderingen worden alle pickwick vragen gesteld. De webshop bewerken gaat altijd met een kopje thee. Onze Tries heeft de hele commissie voorzien van een plantenapp. Ze zit er zelfs over na te denken om een kledingcollectie te starten voor haar planten. 

We hopen jullie komend jaar te zien shinen in onze hippe kleding!

Liefs,

KledingCie ’21-‘22

‘’Wij krijgen jullie in de kleren!’’

KledingCie '21-'22

Anouk Borghuis (2021) -
Astrid Couperus (2019) -
Thies Gras (2017) -
Vera Rosalie Groot Beumer (2020) Voorzitter
Patricia De Groot (2020) -
Maren Oosterlaan (2021) -

Onze sponsoren