VakanCie


WhatsApp_Image_2022-11-02_at_16.33.46.jpegMarcella - Voorzitter
Hii, ik ben Marcella, eerstejaars lid van Tweeslag en voorzitter van de VakanCie! Ik kom uit Harderwijk en woon alweer 6 jaar in het mooie Groningen. Ik ben afgestudeerd aan Industrieel Product Ontwerpen en momenteel student Ergotherapie :) Ook ben ik actief lid geweest bij AEGEE Groningen, een internationale studentenvereniging die zich bezighoudt met reizen. Reizen is één van mijn grootste interesses en om mijn passie met jullie te delen, heb ik voor de VakanCie gekozen! :) Fun fact: ik zou wel aan Expeditie Robinson willen meedoen of 3opReis willen presenteren :)

Mathijs - Coördinator Liftweekend
Hoi mijn naam is Mathijs Hulst. Ik ben bekend van een directe geplaatste bal na de opslag en als Pilsmeister. Daarnaar was ik afgelopen jaar voorzitter van de WeekendCie. In dat jaar heb ik ook enorm van de winstersportreis en Estival genoten, waardoor ik er dit jaar zelf aan wil bijdragen. Naast beachvolleybal schaats ik bij Tjas en vind ik het leuk uitstapjes te maken naar andere sporten. Ik vier bijna mijn lustrum als student en ik verwacht dit studiejaar mijn papiertje van Social Work te mogen ontvangen (net als vorig jaar). P.S. doe mee met het liftweekend, we gaan naar een leuke stad waar ik al eens geweest ben.

Susan - Penningmeester
Hey hoi, ik ben Susan 19 jaar. Ik kom uit Drenthe en ik woon nu in het oh zo mooie Groningen. Schoenen shoppen is mijn grote hobby. Ik ben in september gestart met HBO Social work. Ook ben ik in september lid geworden bij Tweeslag! Het leek mij erg leuk om bij een commissie te gaan, toen kwam ik de VakanCie tegen :). En daar ben ik nu penningmeester.

Maithe - Coördinator Estivals
Hey allemaal, ik ben Maithe en ik ben 19 jaar oud. Dit is mijn tweede jaar in Groningen maar ik kom uit het zeer mooie Twente ;). Ik studeer Europese Talen en Culturen en werk hiernaast in de horeca waar we naast lekkere drankjes serveren ook vaak zelf achter de bar hiervan genieten! Een leuk feitje over mij is dat ik bijna elke dag graag dutjes doe! Dit is mijn eerste jaar bij Tweeslag maar heb hiervoor altijd wel zaalvolleybal gedaan. Ik zit nu in het zeer gezellige VakanCie, hier gaan we ervoor te zorgen om onvergetelijke uitjes voor jullie te organiseren en lekker op reis te gaan! Dit is de eerste keer dat ik bij een commissie zit en ik heb gekozen voor de VakanCie omdat ik erg hou van reizen en ik graag hiermee nieuwe mensen ontmoet.

Janneke - Secretaris
Hoi! Ik ben Janneke, secretaris van de VakanCie ‘22/’23! Ik ben 24 en kom uit Friesland. Ik studeer en woon al zo'n 5 jaar in Groningen en ben ik inmiddels aan het laatste jaar van de Master Biomedical Sciences begonnen! Ik train al een paar jaar mee bij Tweeslag, maar ben dit jaar voor het eerst actief :) dus ik hoop dat ik jullie allemaal zie tijdens onze vakanties! funfact: ik spreek geen Fries maar wel heel goed Duits!

Niek - Coördinator Wintersport
Hoi! Niek hier, inmiddels ben ik alweer derdejaars lid bij Tweeslag. Na vorig jaar penningmeester van de vereniging geweest te zijn kon ik de vereniging toch nog niet achterlaten. Dit jaar ga ik mij voornamelijk bezighouden met het organiseren van de wintersport als onderdeel van de vakancie, ik ben namelijk een echte wintersportfanaat. Ik sta bij tweeslag vooral bekend als die jongen met een sterk ruggegraat

Mila - Coördinator sfeerbeheer
Hoi! Ik ben Mila, ben 21 jaar en ik houd me bezig met het organiseren van commissie uitjes en de commissiebokaal van de VakanCie! Ik ben eerstejaars lid van tweeslag en heb hiervoor nooit gevolleybald, maar het bevalt zeer goed ;) Het leek me leuk om bij de VakanCie te gaan omdat ik zelf erg van reizen houd en het me leuk leek met z’n allen verschillende tripjes te organiseren. Ik kom uit Amersfoort en studeer sinds september Spatial planning and Design aan de RUG. Naast beachvolleybal ben ik ook nog lid bij Mayday, en ik vind het leuk om af en toe andere sporten uit te proberen bij de Aclo. Ik hoop jullie allemaal te zien binnenkort bij een van onze reisjes!VakanCie '22-'23

Janneke Bosma (2019) -
Susan Buirs (2022) -
Maithe Groen (2022) -
Mathijs Hulst (2018) -
Mila Kooijman (2022) -
Niek Eduard Franciscus van der Kuijl (2020) -
Marcella Larissa Molemaker (2022) Voorzitter