VakanCie

Lieve Tweeslaggers,

Eigenlijk zegt onze naam al wat wij dit jaar gaan doen…wij gaan de vakanties organiseren! We zijn al druk bezig om voor jullie twee onvergetelijke vakanties neer te zetten. Allereerst de Wintersport in Frankrijk en daarna een onvergetelijke zomervakantie. De bestemming hiervan houden we nog even geheim ;). We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op de vakanties. Wij hebben er heel veel zin in en zullen ons nu eerst even kort voorstellen:

Te beginnen met onze voorzitter Nele (aka Pretzel / ze komt uit Duitsland), zij zal ervoor zorgen dat we het overzicht binnen onze commissie niet kwijtraken.
Daarnaast moet er ook goed overzicht gehouden worden over al het geld, hier zal onze Pennie Fleur (aka Knietje / haar knie is kapot) zich mee bezighouden dit jaar.
Elke vergadering komt onze Seccie Joanna (aka Schaapje / ze heeft krullen) met haar rugzakje met haar laptop erin aan om de notulen netjes bij te houden tijdens onze vergaderingen.
Onze jaarlijkse wintersport staat al bijna weer voor de deur. Zonder onze coördinator wintersport Luna (aka Kotsie / de overdrachtsavond was iets te gezellig) kan onze wintersport niet doorgaan. Zij zal er dit jaar voor zorgen dat alles rondom de wintersport vlekkeloos verloopt.
Voor de zomervakantie hebben we natuurlijk ook zo’n coördinator nodig die ervoor zorgt dat deze onvergetelijke zomervakantie ook soepel zal verlopen. Hiervoor hebben we Floris (aka Kaasman / zijn ouders hebben een kaasboerderij in Portugal) aangesteld.
​​​​​​​Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat jullie net zo enthousiast worden van de vakanties als wij en lekker met ons meegaan. Hiervoor hebben we onze promotor Maycon (aka Sangriboy / met sangria maak je hem erg blij). Zijn meesterwerken zul je tegenkomen op de socials van Tweeslag. 

Groetjes de VakanCie

P.S. we zijn altijd te herkennen aan onze mintgroene truitjes!

VakanCie '23-'24

Fleur Bernadet Fenne Huiskes (2023) -
Floris Hulshof (2022) -
Joanna de Jager (2023) -
Luna Kraaijenzank (2023) -
Maycon Kuiper (2021) -
Nele Kühn (2023) Voorzitter

Onze sponsoren