Voorstelstukje MMC:


Lieve Tweeslaggers,


Als de MultiMediaCie van jaargang ‘23-’24 zullen wij ons vanzelfsprekend uitsloven om weer er weer fantastische edities van het Tweetje van te maken! Naast het verenigingsblad hebben wij ook de ambitie om enkele oude Tweeslag tradities weer op te pakken, dus stay tuned:) Met deze gezellige groep en genoeg frisse input hebben wij er alle vertrouwen in dat dit dan ook zeker goed komt. 


De beste manier om dit voorstelrondje te beginnen is natuurlijk bij onze leukste voorzitter Nick. Deze geboren praeses is pas afgelopen zomer lid geworden bij Tweeslag, maar zijn delegatie talent is om bang van te worden. Naast zijn bachelor Bedrijfskunde kun je Nick, als echte Fries, ook vaak spotten aan het werk in de Poiesz. 


Elke voorzitter heeft een seccie nodig en dit jaar mag Gea haar typeskills weer verbeteren binnen de MMC. Naast haar bachelor Psychologie moet er ook ruimte zijn voor een creatieve uitlaatklep, daarom is de MMC de perfecte commissie. Het is binnen de chaotische vergaderingen niet altijd makkelijk om de rode draad te vinden, maar toch komt het (tot nu toe) elke keer goed. 


De rol van penningmeester mag dit jaar vervuld worden door Maro. Deze man staat bekend om zijn voorliefde voor uilen en sinaasappelsap met koolzuur (if you know, you know:)). Naast het beheren van ons budget is Maro ook mega belangrijk voor de sfeer!


Dit jaar zal Astrid verantwoordelijk zijn voor de rubriek die Tweeslag al enkele jaren heeft moeten missen, namelijk de Tweester van de Maand. Astrid is by far de meest fanatieke Tweeslagger binnen de commissie, want met vijf jaren aan lidmaatschap onder haar naam gaat zij dit jaar haar persoonlijke lustrum tegemoet.


De MMC is natuurlijk niet compleet zonder Marcella. Met haar creatieve achtergrond is ze essentieel voor de frisse blik in haar functie als chef Tweetje. Op dit moment is ze druk bezig met haar stage Ergotherapie waarvoor ze in februari helaas Groningen zal verruilen voor een mooie nieuwe uitdaging in Utrecht. 


De allerjongste in ons midden is Linde. Deze 19-jarige student Communicatie- en Informatiewetenschappen is ook spiksplinternieuw binnen Tweeslag. Na een tijdje twijfelen heeft Linde besloten om de zaal te verruilen voor het zand en hier konden wij het natuurlijk niet meer mee eens zijn! Na menig wat ervaring als lustrum voorzitter bij haar studievereniging zal ze dit jaar haar talenten inzetten als chef Tweetje. 


De laatste chef voor het Tweetje, maar zeker niet de minste, is Sanne. Sanne is dit jaar ook nieuw bij Tweeslag binnengekomen met de insteek: ‘ik weet niet helemaal wat de MMC doet, maar met impulsieve beslissingen kom je soms op de leukste plekken’. Als aanstaande arts en haar ontspannen houding zal Sanne ongetwijfeld de stress levels laag houden en de sfeer hoog.


Wij kijken er ontzettend naar uit om er een creatief en gezellig jaar met jullie allemaal van te maken en stuur vooral je leukste quotes en foto’s door naar ons;)


Liefs,


De MultiMediaCie ‘23-’24


MMC '23-'24

Astrid Couperus (2019) -
sanne Groesz (2023) -
Linde Huistede (2023) -
Nick de Roos (2023) Voorzitter
Gea ter Veer (2022) -

Onze sponsoren