Commissiefoto.jpg

Hoi allemaal!

Dit jaar hebben wij de eer om het mooiste verenigingsblad dat er is te maken, gaan we (hopelijk) viral met de socials én leggen we de leukste, gekste en grappigste momenten vast met onze camera. Wij gaan ons dit jaar in ieder geval niet vervelen dus. Wij doen dit lekker met de volgende meiden:

De instabitches

Ze zijn altijd up-to-date en hebben een oog voor design zijn Eva en Angela dit jaar verantwoordelijk voor de socials. Opgegroeid in het digitale tijdperk weten deze millennials precies waar ze het over hebben. Instagram, TikTok hypes en o ja, af en toe een Facebook postje om de boomers onder ons op de hoogte te houden. Naast de socials houdt Eva ook de financiën bij en is Angela als secri verantwoordelijk voor de mail en het interne contact.

‘t Tweetje

Beginnen met niks en eindigen met een magazine. Dat is iets wat je wel aan Alissa en Yentl kan over laten. Alissa heeft als eindredacteur van ’t Tweetje overzicht over de content van het magazine. Met een scherpe blik op deadlines zorgt zij dat er dit jaar twee edities van het Tweetje uitgedeeld worden. Bom vol ideeën gaat Yentl dit jaar aan de bak met het design van ’t Tweetje. Door het thema door het gehele Tweetje heen te verwerken zal de indeling en uitstraling on fleek zijn.

Misses Camera

Geen borrel is meer veilig met camerameisjes Esmee en Lana in de buurt. Met haar vele verstand van filmen, fotografie en camera’s is Esmee dit jaar verantwoordelijk voor de foto’s en video’s. Gelukkig hoeft ze niet alles zelf te bedenken, maar kan ze af en toe sparren met onze tweede expert op het gebied van compositie en camera’s, Lana, die tevens ook functioneert als vliegende kip.

Voorzitter

Tot slot is er ook nog iemand die al deze balletjes in de lucht probeert te houden. Je zou bijna zeggen dat ze goed is in jongleren. Dit jaar is het Minke die als voorzitter van de MMC dit zootje ongeregeld bij elkaar houdt en waar nodig mensen achter hun (afrits)broek aan zit.

MMC '21-'22

Esmee van Burg (2021) -
Alissa van Gogh (2020) -
Minke Kluivingh (2021) Voorzitter
Lana Krähenbühl (2021) -
Eva Louise Madsen (2021) -
Yentl Steneker (2020) -
Angela Torresin (2020) -

Onze sponsoren