WhatsApp_Image_2021-01-22_at_12.47.29.jpeg

Lean - Voorzitter: 
Lean houdt wel van een balletje slaan, ondanks het ongeluk op de skibaan. Gelukkig blijft ze altijd lachen en na wat wijntjes in de brouwerij naar huis zigzaggen. Daarnaast probeert ze als voorzitter alles binnen de commissie goed te laten verlopen. Naast taken uitdelen en vooral veel praten, houdt ze er van om zich te bemoeien met de vormgeving en activiteiten verkopen. 

Bente - Secretaris:  Bente staat sinds 1,5 jaar met haar voeten in ´t zand en zo nu en dan ook in de Brouwerij met een wijntje in haar hand. Als secretaris zorgt ze ervoor dat alle kreten die tijdens de vergadering voorbij komen op papier komen te staan. Ook is ze verantwoordelijk voor de social media. Ze hoopt jullie op facebook op de hoogte te brengen van alle activiteiten en instaperfect berichten te posten op the grams #influencer.

Emily - Penningmeester: 
Emily is dit jaar onze lieftallige penningmeester, die met haar charmes gaat proberen money binnen te slepen door het werven van sponsors. Ze is soms iets te fanatiek om overal goed in te zijn, waardoor ze in haar mooie studentenhuis nu ontwikkeld is tot getraind alcoholist, als je haar onder de tafel drinkt is dat een heuse prestatie. Voor een dagje “Adje kratje’’ mag je best een keer bij haar komen aanbellen, want een ruggengraat is ver te zoeken. 
Anna - Fotografie/vice voorzitter: 
Anna mag sinds kort weer het veld op met dr geheelde knie en studeert daarnaast ook nog psychologie. Als het even kan zingt ze wat hoge noten, tot nu toe nog niet tot irritatie van haar commissiegenoten. Als hoofdverantwoordelijke voor foto en video zorgt ze ervoor dat alle teamfoto’s verzameld worden en terecht komen in het Tweetje en op de website. Later dit jaar zal ze Lean haar taak als voorzitter overnemen. 

Lisa - Tweetje inhoud:
Lisa is de nieuwste aanwinst van Tweeslag voor de MMC. Het is haar eerste jaar binnen de vereniging maar dat weerhoudt haar er niet van om op de voorgrond te staan. Echter zal je haar vaker tegenkomen buiten dan binnen de velden, dit omdat deze stuntelkampioen bijna overal wel een blessure vandaan tovert. Hierdoor wel des te meer tijd om de Tweetjes van dit jaar vol van leuke ideeën te voorzien. 

Marije - Tweetje vormgeving: 
Dit jaar staat Marije voor de vormgeving van het Tweetje klaar. Daarnaast is ze misschien een beetje verlegen maar dat weerhoudt haar er niet van om lekker in het zand te bewegen. Het ziet er dan misschien niet super gaaf uit, maar haar passie wordt wel geuit. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen, en met die positiviteit gaat ze ook aan de lay-out van het Tweetje beginnen. 

Daan - Vliegende keep: 
En dan last but not least. Een clown, een speler extraordinaire, een man wiens dansmoves iedereen in verlegenheid brengt. Wat hij nou eigenlijk precies doet binnen de commissie weet niemand, inclusief hijzelf. Het komt er op neer, hij doet wat hij mooi vindt. Wat een rol om te hebben. Zijn hoofddoel van de commissie? Een lach toveren op de mooie koppies van de lezers van het Tweetje.

MMC '20-'21

Daan Buiter (2019) -
Bente Leenders (2019) -
Lean Meijer (2019) -
Lisa Poortman (2020) -
Marije Punter (2019) -
Anna Sieswerda (2019) -
Emily Slingerland (2020) -

Onze sponsoren