IntroducCie

Hallo allemaal,

Wij zijn de introducCie en organiseren de introduccietijd in september en in februari.  Tijdens de introduccie tijd organiseren wij alle activiteiten en zorgen we voor het vormen van de ‘tweeslag families’. Door ons maken alle nieuwe leden goed kennis met tweeslag en maken we de nieuwe leden enthousiast over de vereniging. Daarnaast verzorgen wij ook alle activiteiten in de keiweek. Zo staan wij op de informatiemarkt en zijn we elke dag bij de activiteiten van tweeslag te vinden. Hiermee proberen we iedereen enthousiast te maken over tweeslag. 
We hopen jullie bij alle activiteiten te zien!

Mijn naam is Ellen, 24 jaar, en dit is mijn eerste jaar bij Tweeslag. Ik studeer toegepaste psychologie en vind het erg leuk om te reizen. Mijn functie is hoofd promo en daarmee zorg ik ervoor dat alles duidelijk bij het bestuur komt zodat jullie de juiste informatie krijgen over alle activiteiten.

Mijn naam is Amber, 20 jaar, en ik zit in mijn derde jaar van geneeskunde. Ik vind het leuk om te sporten, koken en ben altijd in voor een goed feestje. Mijn functie is hoofd kei en daarmee zorg ik samen met Mila ervoor dat alle activiteiten tijdens de keiweek in goede banen worden geleid.

Ik ben Eva, en ik ben 21 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van bewegingswetenschappen. Naast beachvolleybal doe ik ook aan zaalvolleybal en fietsen. Ik ben ook zeker niet vies van een biertje of een goeie Netflix serie. Ik ben de seccie van dit jaar en probeer alles zo goed mogelijk bij te houden in de vergaderingen, om zo alles duidelijk voor de rest van de commissie te hebben.

Ik ben Susan, 20 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie social work. Ik vind het erg gezellig om te borrelen en lekker te koken. Ik ben de pennie van de commissie, ik hou de geldzaken van de introduccie dus goed in de gaten!

Ik ben Isa, 20 jaar, en dit is mijn tweede jaar bij Tweeslag. Ik zit ook in m’n tweede jaar van de studie Informatiekunde. Verder hockey ik nog en werk bij de branderij. Ik sta dus achter de bar maar ben ook vaak voor de bar te vinden want ik hou wel van een feestje. Ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn, ik houd het allemaal in de gaten, zodat we wel onze afspraken nakomen en alles doen wat we moeten doen!

Ik ben Mila, ben 22 jaar oud en zit in mijn tweede jaar bij tweeslag. Ik zit ook in het tweede jaar van mijn studie spatial planning and design, en ik houd van sporten en leuke dingen doen met vrienden! Mijn functie is hoofd Kei, en daarmee zorg ik samen met Amber voor leuke activiteiten tijdens de keiweek!

Ik ben Lydia, 24 jaar oud en dit is mijn tweede halfjaar bij tweeslag! Ik ben inmiddels al afgestudeerd en straks werkende bij de provincie Groningen. Daarnaast volleybal ik ook nog bij veracles en hou ik van borrelen en koken. Ik ben overal bij betrokken in deze commissie en heb zin om dit jaar een spetterende introduccie neer te zetten!

Met zanderige groet,

De IntroducCie '23-'24

IntroducCie '23-'24

Susan Buirs (2022) -
Isa Houtsma (2022) Voorzitter
Ellen Klingenberg (2023) -
Mila Kooijman (2022) -
Lydia Germaine Alice van der Krogt (2023) -
Amber Slot (2023) -
Eva Najade Smits (2023) -

Onze sponsoren