IntroducCie

WhatsApp_Image_2020-11-09_at_13.38.48.jpeg

Veni, vidi, Introduxi. Ik kwam, ik zag, ik introduceerde.
Afgezet als keizers, maar de hierarchische ladder klimmende als opvang voor sodalus novum.

Het Senaat staat onder leiding van Yorikus, een machtig leider die zijn hoofd nooit zal laten hangen en nimmer zal buigen voor de macht van een ander. Zijn robuuste torso is voor iedereen van ver te herkennen. Komend jaar zul je hem vooral vaak op zijn troon in het Curia Julia zien zitten.

Aan zijn rechterhand vinden we Mandystoteles, de quaestor van dit senaat, gezeten in het Forum Romanum. Zij is de bewaarder van al onze denari, en zal de sterkste gladiatrix ervoor bevechten om dit te bewerkstelligen. 

Redmarius Anthonius Brutius, de praetor, bewaarder van het Pax Romana en afkomstig uit het rijk der Fristii. Deze strepen-barbaraar zorgt ervoor dat niemand zijn bierii omtyft.

Veldanus, oftewel de Cleopatra van het Senaat, zorgt voor externe relaties die dit Senaat financieel nog sterker maakt. Dit doet zij door middel van fiscalus in naturus.

Bobeldiekus, de Colossus, Machina Longus, Pindanus Rotsus. Met een lengte als de speer van Leonidas is hij een creatie van Vulcanus. Hij functioneert als meester van de retorica en is daardoor tijdens vergaderingen des Senaats res extensa aanwezig, maar zijn res cogitans is ver te zoeken.

Thiecrates, beter bekend als RomanThies, is bestuifd met de krachten van Suada, aangezien hij menig feminae tussen de lakens krijgt. Met zijn verleidingskunsten lokt hij sodalus novum in september.

Nieuwe leden opgepast, dit Senaat laat je niet los.

IntroducCie '20-'21

Jeroen Bobeldijk (2015) -
Redmar Boerties (2019) -
Thies Gras (2017) -
Yorik Maatman (2018) -
Mandy Schepers (2017) -
Velda Tjalma (2018) -

Onze sponsoren