Vertrouwenspersonen

Wij vinden het als vereniging erg belangrijk om onze leden een aanspreekpunt te bieden voor problemen in de breedste zin van het woord. 

Kort gezegd kun je bij een vertrouwenspersoon terecht als je je ei kwijt wilt over een situatie waar je als student tegen aanloopt. Je kunt hierbij denken aan problemen met het combineren van je studie en verenigingsleven, bij problemen binnen de commissie of bestuur of als er bijvoorbeeld problemen zijn op sportief vlak. Je kan dus ook bij een vertrouwenspersoon terecht, wanneer je problemen hebt met een trainer of andere omstandigheden of situaties binnen Tweeslag. 

De vertrouwenspersonen streven er naar om op een onstpannen en toegankelijke manier een luisterend oor te bieden. 

In het haar '22-'23 zullen de volgende twee personen als vertrouwenspersoon fungeren: 


Fabian Peeks

Goedendag allemaal! Mijn naam is Fabian en ik ben bezig met mijn laatste stage bij de afdeling kindergeneeskunde voor mijn master geneeskunde. Binnenkort verlaat ik het dynamische Groningen voor het pittoreske dorpje Noordhorn. Wil je mijn huis vinden? Ik woon naast de molen. Jullie zijn altijd welkom voor een goede kop koffie. In 2011 ben ik bij Tweeslag actief geworden vanwege het enthousiasme, de openheid en de gezelligheid die de vereniging kenmerkt. In 2012-2013 ben ik ledenmanager geweest en heb veel vrienden gemaakt in de verschillende commissies van de AcCie, KledingCie, AddiCie (wie kent het nog?), MMC, het eerste halve jaar van de LustrumCie en de Raad der Wijzen. Tweeslag blijft altijd in mijn hart en daarom ben ik blij om dit jaar een van de twee vertrouwenspersonen te zijn. Je kan me altijd bellen, appen, en/of mailen om vrijblijvend te overleggen en om samen naar een oplossing te kijken: 06-30690576, fabian_peeks@live.nl.


Anne van den Berg

Ha Tweeslagger! Ik ben Anne van den Berg, in 2011 begonnen bij Tweeslag en in het kader van ‘beter laat dan nooit’ heb ik me in mijn laatste studentenjaren actief ingezet in de DiviCie, Raad der Wijzen en als trainer. Inmiddels ben ik alweer ruim twee jaar geleden naar het zuidelijke Zwolle verhuisd, waar ik naast mijn werk bij Vitens hard bezig ben om beachvolleybal net zo groot te maken als in Groningen. De lat is behoorlijk hoog gelegd, dus tot die tijd zal je me tijdens toernooien nog wel eens ‘stiekem’ in Tweeslag outfit kunnen tegenkomen ;) Mail/app/bel me vooral als je ergens tegenaan loopt (aj.vandenberg@hotmail.com; 06-34010526), ook als je twijfelt of de vertrouwenspersoon wel het juiste aanspreekpunt is help ik je graag! ​


Vertrouwenspersoon.jpg
Fabian Peeks