LustrumCie

a598bcc9-f218-4481-b978-89ddbec36a3c.jpg


Allerliefste Tweeslaggers,


Het IV Lustrum is nabij en daarom zijn wij als commissie tot leven geroepen! We zijn van plan om tijdens de 20ste verjaardag van onze gezellige vereniging er een prachtige week van te maken! Voordat we een geweldig jaar met z’n allen tegemoet gaan is het natuurlijk erg belangrijk om te weten wie er allemaal in deze commissie zitten, dus daarom even een voorstelrondje. 

We beginnen bij Daantje onze praeses. Als voorzitter gaat Daan er alles aan doen om het ‘zooitje ongeregeld’ waar deze commissie uit bestaat een beetje in het gareel te houden om een zo mooi mogelijk jaar voor alle Tweeslaggers te organiseren. Daan hoeft gelukkig niet alles alleen te doen en krijgt ondersteuning van zijn secretaris Maithe! Maithie Maith is verantwoordelijk voor de notulen en probeert de gemiddelde leeftijd omlaag en het drankgebruik een beetje omhoog te schroeven. De financiën zijn voor de eerste twee niet weggelegd en hiervoor krijgen ze hulp van hun penningmeester Thies. NiesThies is niet weg te krijgen van het zand of uit de modder en zal ervoor zorgen dat er vloeibaar goud zal vloeien op de feesten die de LustrumCie in petto heeft! Een Lustrum heeft natuurlijk onvergetelijke activiteiten nodig en daar zullen onze Opa Yor en ons Wifey voor gaan zorgen. Yorik en Esther zullen als onze chefs activiteiten niet te missen zijn en gaan ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt tijdens het Lustrum. Een goed Lustrum heeft vanzelfsprekend ook goede merch nodig en daar zal Broek overgaan (zeer passende bijnaam). Anouk gaat onwijs vette kleding en accessoires voor ons ontwerpen zodat iedereen er tijdens het Lustrum toch nog een beetje goed uit ziet! (wat natuurlijk zeer moeilijk is na alle drankjes die genuttigd zullen worden). Voor een lustrum zijn er ook sponsoren nodig en hiervoor hebben wij Jopie! Joël gaat als extern ervoor zorgen dat de feesten en activiteiten worden gepromoot, zowel op onze eigen insta als op het officiële G.S.B.V. Tweeslag account en is verantwoordelijk voor het werven van sponsoren die ons Lustrum nog mooier zullen maken. Ten slotte hebben we onze Vliegende Sieb, Siebe helpt als Vliegende Keep waar nodig is en zal deze commissie hoogstwaarschijnlijk overeind houden. We hopen iedereen te zien tijdens dit geweldige jaar! Zanderige groeten van de LustrumCie!

Neem een kijkje op onze Instagram-pagina of vraag het een van de leden als je meer wil weten over het Lustrum of de LustrumCie! @lustrumtweeslag.


LustrumCie '23-'24

Joël van den Berg (2017) -
Anouk Broekhaar (2016) -
Daan Buiter (2019) Voorzitter
Thies Gras (2017) -
Siebe Grimmon (2016) -
Maithe Groen (2022) -
Yorik Maatman (2018) -
Esther Weverink (2020) -


Onze sponsoren