SponsorCie


WhatsApp_Image_2022-10-27_at_09.48.27.jpegWij zijn de SponsorCie en bestaan nu voor het tweede jaar! Graag stellen wij onszelf even aan jullie voor: 
Onze praeses Julia heeft haar promotie dit jaar mogen maken van secretaresse van Tweeslag naar voorzitter van deze commissie. 
De huidige sponsoren worden door onze enige echte feut, Tim, onder zijn hoede genomen. Daarnaast zal hij ervoor zorgen dat deze meiden van de commissie genoeg bestuurstaken van hem overnemen.   
Anke, coördinator Sponsorloterij, haar impulsieve aankoopgedrag gaat er dit jaar voor zorgen dat mogelijk ook sponsoren zullen investeren in Tweeslag. 
Coördinator Bedrijventoernooi: mijn naam is Charlotte en ik ben 22 jaar en mijn hobby is het bedrijventoernooi. Verder doe ik in mijn vrije tijd het bellen van bedrijven. 
Tot slot hebben we nog Ilse, zij is in onder de vleugels van voormalig secretaresse Julia in opleiding tot secretaris. Daarnaast heeft de rest van de commissie haar de verantwoordelijkheid gegeven over strepen reglement. 
Wij zullen ons dit jaar samen inzetten om een zo’n mooi sponsorbedrag binnen te halen en waardevolle samenwerkingen aan te gaan met externe partijen! En organiseren wij dit jaar het succesvolle familietoernooi en voor het eerst een bedrijventoernooi!SponsorCie '22-'23

Ilse Dozeman (2018) -
Tim Ike (2020) -
Julia Kauffeld (2019) -
Charlotte Pama (2019) -
Anke Rena Sijbrandij (2017) -
Yentl Steneker (2020) -