SponsorCie

Hey lieve Tweeslaggers, 

Als SponsorCie ‘23-’24 stellen wij ons heel graag aan jullie voor!

Deze zes enthousiastelingen zijn gebrand om dit jaar veel sponsoren binnen te halen en alle contacten zo goed mogelijk te onderhouden. We zijn verder verantwoordelijk voor het familie- en bedrijventoernooi en zullen ook een alumni activiteit organiseren dit jaar!

Ik ben Bente, 23 jaar oud en dit is alweer mijn vijfde jaar bij Tweeslag. Ik ben momenteel bezig met de master Klinische psychologie. Ik kom uit het Oosten maar ik heb het al vijf jaar erg naar mijn zin hier in het Noorden. Dit jaar ben ik trotse voorzitter en zal ik zorgen dat alles op rolletjes loopt en het geld zal rollen.

Ik ben Anouk en met mijn 23 jaar alweer 3 jaar actief bij Tweeslag. Als secretaris mag ik al onze super georganiseerde vergaderingen notuleren, want in kletsen kunnen wij wel. Zelf kom ik uit het mooie Twente. Maar na mijn afstuderen afgelopen zomer blijf ik toch nog even plakken in Groningen. 

Ik ben Patricia, 23 jaar oud en dit is mijn vierde jaar als (actief) lid bij tweeslag. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als hbo-verpleegkundige en ik werk nu in het UMCG. Ik woon al mijn hele studententijd in Groningen en zal hier ook nog blijven. Ik zie mijzelf nog niet snel terug naar Zwolle gaan waar ik vandaan kom. Als penningmeester zal ik zorgen voor de geldzaken voor de commissie. 

Ik ben Vera, 24 jaar oud en ik zit alweer drie jaar bij de vereniging. Ik studeer momenteel hbo verpleegkunde en ben bijna klaar met bewegingswetenschappen. Ik woon intussen al vijf jaar in het hoge noorden en ben nog af en toe bij mijn ouders in de buurt van Zwolle te vinden. Dit jaar ga ik ervoor zorgen dat bedrijven kennis maken met Tweeslag en ze enthousiast maken over onze mooie sport.

Hello hello, Linde hier! Ik ben 21 jaar oud, kom uit de buurt van Utrecht en studeer Fysiotherapie aan de Hanze. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar lid bij Tweeslag, maar nog geen enkel jaar commissie gedaan. Dat is nu gelukkig verleden tijd, want ik kan mij Chef Familietoernooi noemen van de Sponcorcie. 

Ik ben Bente Miedema en met mijn 19 jaar oud mag ik mezelf met trotd de commissiebaby noemen. Ik woon inmiddels 1,5 jaar in Groningen en zit in m’n derde jaar Vastgoedkunde. Als commissaris extern heb ik het geluk dat ik een hele leuke commissie achter me heb staan die mij ondersteunt bij sponsoring en waarmee ik samen twee prachtige toernooien mag organiseren:)

SponsorCie '23-'24

Linde van den Anker (2020) -
Anouk Borghuis (2021) -
Vera Rosalie Groot Beumer (2020) -
Patricia De Groot (2020) -
Bente Leenders (2019) -
Bente Miedema (2022) -

Onze sponsoren